Tuotteet hakusanalla vihreät maissit (4)

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN JAUHO

AURINGONKUKAN ATERIA
Maissi - Viljat

Maissi - Viljat

Maissi, jota joissakin englanninkielisissä maissa kutsutaan maissiksi, on suuri viljakasvi, joka on kesytetty jo muinaisina aikoina. Lehtinen varsi tuottaa korvia, jotka sisältävät jyviä, joita kutsutaan siemeniksi. Maissinjyviä käytetään usein ruoanlaitossa tärkkelyksenä. Maissin kuusi päätyyppiä ovat: hammasmaissi, kova maissi, palkomaissi, popcorn, jauhomaisi ja makea maissi. Proteiini: 12,5% Kosteus: 14% Mineraaliseos: 0,5% max Kokonaisjätteet ja epäpuhtaudet: 2% max Rikkoutunut vilja: 5% max Viljat: 4% Itäneet jyvät: 3% Säteily: normaali Elävät hyönteiset: ei
pehmeä vehnä

pehmeä vehnä

Pehmeä valkoinen vehnä osoittaa korkeita murtuma- ja suoran asteen jauhon saantoja, alhaisella tuhka- ja alhaisella tärkkelysvauriolla. Niiden jauhoilla on alhainen veden imeytyminen ja alhaiset veden, karbonaatin ja sakkaroosin liuottimen pidätyskyvyt.
Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenet

Korianterinsiemenillä on lämmin ja hienovarainen maku, jossa on kevyt sitrushedelmäinen vivahde. Niillä on aromaattinen tuoksu, joka on rauhoittavan lämmin, pähkinäinen, hieman hedelmäinen ja monimutkainen.