Maissi, jota joissakin englanninkielisissä maissa kutsutaan maissiksi, on suuri viljakasvi, joka on kesytetty jo muinaisina aikoina. Lehtinen varsi tuottaa korvia, jotka sisältävät jyviä, joita kutsutaan siemeniksi. Maissinjyviä käytetään usein ruoanlaitossa tärkkelyksenä. Maissin kuusi päätyyppiä ovat: hammasmaissi, kova maissi, palkomaissi, popcorn, jauhomaisi ja makea maissi.
Proteiini: 12,5%
Kosteus: 14%
Mineraaliseos: 0,5% max
Kokonaisjätteet ja epäpuhtaudet: 2% max
Rikkoutunut vilja: 5% max
Viljat: 4%
Itäneet jyvät: 3%
Säteily: normaali
Elävät hyönteiset: ei
Pehmeä valkoinen vehnä osoittaa korkeita murtuma- ja suoran asteen jauhon saantoja, alhaisella tuhka- ja alhaisella tärkkelysvauriolla. Niiden jauhoilla on alhainen veden imeytyminen ja alhaiset veden, karbonaatin ja sakkaroosin liuottimen pidätyskyvyt.
Korianterinsiemenillä on lämmin ja hienovarainen maku, jossa on kevyt sitrushedelmäinen vivahde. Niillä on aromaattinen tuoksu, joka on rauhoittavan lämmin, pähkinäinen, hieman hedelmäinen ja monimutkainen.